Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Η φετινή μας Πανήγυρις


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκαν και φέτος οι λατρευτικές εκδηλώσεις επι τη ιερά μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, προστάτου και Εφόρου της Ενορίας μας. 

Στην Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού χοροστάτησε ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Ευρίπου κος Χρυσόστομος, ενώ στη Θ. Λειτουργία ιερούργησε ο Θεοφ. Επίσκοπος Ταλαντίου κ. Επιφάνιος. Στον μεθέορτο Εσπερινό και στη Λιτανεία χοροστάτησε και προεξήρχε ο Θεοφ. Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος, παρουσία πλειάδας Ιερέων.  Την Κυριακή 28 Ιουλίου τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία απο τον Θεοφ. Επίσκοπο Ρωγών κ. Φιλόθεο και το κτητορικό Μνημόσυνο.

Συμμετείχαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Γ. Αποστολόπουλος ως εκ προσώπου του Δημαρχου κου Δούκα, η Πρόεδρος του 2ου Δημοτ. Διαμερίσματος κα Α. Τσουκάτου καθώς και άλλοι Διαμερισματικοί Σύμβουλοι. 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, δια του Προέδρου αυτού, εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του προς τους Επισκόπους, τους Ιερείς, τους πολιτειακούς άρχοντες για τη συμμετοχή τους, τους ιεροψάλτες και τα μέλη της Χορωδίας, τις κυρίες της Φιλοπτώχου αδελφότητος, το προσωπικό και τους συνεργάτες μας, την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, την Δημοτική Αστυνομία, την μπάντα του ενδόξου Πυροσβεστικού Σώματος, για την συμβολή τους στην διοργάνωση της Πανηγύρεως, και φυσικά προς τον πιστό λαό του Θεού για την αθρόα συμμετοχή του.  

Ο Αγιος Παντελεήμων να χαρίζει σε όλους υγείαν κατ άμφω.

Εκ του Ι. Ναού