Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 6ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ε.Σ.Ο.

 


Η Διευθύντρια του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κα Μαίρη Πίνη, σε συνεργασία με τον πατέρα Σπυρίδωνα, και τις καθηγήτριες του 6ου Λυκείου Αθηνών θεολόγο κα Μαρία Παπακώστα και  φιλόλογο κα Φωτεινή Μπούρδαλα, διοργάνωσαν σήμερα την διαδραστική διδασκαλία επαγγελματικού προσανατολισμού στους μαθητές και μαθήτριες του.

Η διδασκαλία έγινε απο την πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και συνεργάτιδα του Κ.Ε.Σ.Ο. κα Ειρήνη Ανδριώτη, ενώ οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες τάξεις του Σχολείου τις προσεχείς ημέρες.

 Η δράση αυτή αποσκοπεί στην ενεργοποίηση μαθητ(ρι)ών Λυκείων,  καθώς και στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων / κηδεμόνων τους για τις τρέχουσες επιλογές που παρέχει το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα μετα-δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με την αξιοποίηση νέων τεχνικών αναζήτησης διαδρομών σταδιοδρομίας. 

Ευχαριστούμε όλους και όλες για την διοργάνωση των δράσεων που θα βοηθήσουν μαθητ(ρι)ες του Λυκείου της Ενορίας μας στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.kesoiaa.gr/index.php/ergasiaki-symboueytiki/





 Εκ του Ι.Ναού